Lars Johnsson är legitimerad psykolog, handledare och organisationskonsult. Jag har arbetat som psykolog sedan 2004 främst inom företagshälsan. Jag har stor erfarenhet av chefshandledning/coachning, grupphandledning och insatser i arbetsgrupper. Jag håller utbildningar och arbetar med olika former av kris- och problemhantering. Målgruppen är chefer, individer och arbetsgrupper. Huvuddelen av min erfarenhet är grundad i arbetet med kommunala och offentliga verksamheter samt ideella organisationer och mindre privata företag.

Som person är jag tydlig, konkret och lösningsfokuserad. Det arbete jag utför följer samma mönster. Min uppgift är att understödja dig och din verksamhet och insatser skall ha effekt på både kort och lång sikt. Arbetet sker alltid i god samverkan med dig som söker understöd och med dina mål och resultat i fokus. Tillsammans löser vi uppgiften.

Jag utgår från Göteborg med omgivning samt verkar i Borås. Kommunalt är jag upphandlad i Göteborg och de flesta kranskommunerna. Jag har också möjligheter att samverka med parter i andra kommuner vid behov. För företag och andra organisationer som inte är bundna av upphandlingar så finns inga hinder för att agera – det är bara att kontakta mig så löser vi uppgiften.

Lars Johnsson Psykologkonsult AB har organisationsnummer: 559014-0629. Från september 2015 har jag kontoret på Kronhusgatan 11, nära Nordstan och Brunnsparken. Hitta hit